Kontorplasser

Tips til hvordan man kan innrede kontorlokaler

For ansattes velvære har det blitt mer populært å innrede kontorer for økt trivsel. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan man innreder kontoret slik at ansatte trives.

Økt trivsel blant ansatte har blitt veldig viktig. Det kan du lese mer om på denne siden: https://nhi.no/forskning-og-intervju/kan-spare-mye-pa-a-investere-i-ansattes-helse/

For å få fine kontorer er det mange grep man kan gjøre. Det argumenteres gjerne mye for om man burde ha åpne eller lukkede kontorlokaler. Dette varierer veldig fra selskap til selskap, og hvilken bransje man jobber i. For selskaper som driver med telefonsalg, har man ofte åpne lokaler til tross for at dette bråker en del. Det er derfor man gjerne hører andre stemmer i bakgrunnen når man blir oppringt. 

Foto: Pexels.com

Skal man tro de som innreder kontorlokaler i Oslo har det nå blitt populært å ha egne møterom med forskjellige tema. I andre deler av landet, for eksempel på kontorlokaler i Trondheim, ser vi at det gjerne er færre møterom, og at de heller er oppkalt etter lokale områder men innredes mer nøytralt. Denne informasjonen er det mulig å se ut fra bilder på sidene til for eksempel Flexspace.tech

Andre ting man kan gjøre for å øke de ansattes trivsel skjer utenfor de fire veggene. Man kan arrangere utflukter, gi de ansatte julegaver eller generelt skap god stemning ved å insentivere for dette.