Minilager

Hvor finner jeg minilager i Oslo?

Stadig flere ser til minilager for å fylle behovet for økt lagringsplass i hjemmet og boligen. Minilager er populært ettersom man betaler en relativt lav pris månedlig for å øke plassen man har tilgjengelig med ganske mye. I stedet for å kjøpe mange flere kvadratmeter større leilighet, kan man bruke et minilager slik at man kan sette vekk hagemøbler, julepynt og arkiver når man ikke trenger de.

Samfunnet trender mot å trenge mer lagringsplass. Vi flytter inn til byer i høyere tempo, slik at plassen og leilighetene blir mindre. I tillegg eier vi ikke mindre, vi eier faktisk mer og mer ting. Alle disse tingene får ikke lenger plass i skapet eller boden, som er grunnen til at mange i Oslo søker minilager. Det man har manglet, er en minilagerguide slik at man enkelt kan se hvilke minilager som er rundt deg, nære deg, slik at du velger det beste minilageret med lavest pris.

Jeg trenger et minilager

Dette er muligens en påstand du har tenkt for deg selv. Du trenger et minilager. Kanskje har du for mye i leiligheten, eller må ta inn utemøblene fra terrassen, eller at du har en stor platesamling du arvet av faren din som du har lyst til å beholde. Også har du muligens en litt liten leilighet, eller ønsker ikke at huset ditt skal fylles opp av ting.

Da er minilager ofte løsningen. Men allerede her møter du på problemer. Det finnes titalls minilager å velge mellom bare i Oslo, og hvis man ser til Akershus (Viken) er det minst like mange. Du finner minilager overalt, på Majorstuen, Økern, Holmenkollen, Asker, Bærum, Sandvika, Lysaker, Nordstrand og i sentrum av byen. Hvilket skal du velge?

Minilagerguiden.no kan du bruke et enkelt og bra verktøy for å filtrere ut aktuelle lager nært deg. På samme måte som på Finn.no, kan du sette på ulike filter etter pris, nærhet, størrelse og sikkerhet. Slik får du sett hvilke aktuelle lager som er nære deg, som gjør valget lettere for minilager i Oslo.

Her får du full oversikt over alle bedrifter som driver i Oslo. Selskaper som City Self-Storage, OKMinilager, 123minilager, Oslo Minilager og mange flere. Ved å få denne oversikten kan du enklere gjøre det riktige valget for deg og ditt minilager.

Hvor stort minilager trenger jeg?

Etter man har funnet et minilager-anlegg nært deg, er det neste spørsmålet kanskje hvor stort minilager du trenger. Det er vanskelig å vite, og vil naturligvis variere fra hvor mye du har liggende hjemme, eller hvilket behov du har. En enkel tommelfinger-regel er å ta antall kvadratmeter i boligen din, og dele på 10.

Dersom du har 70 kvm bolig, vil 7kvm minilager være aktuelt. Men de ulike minilagrene vil variere i om de oppgir kvm eller volum i minilageret. Kanskje er takhøyden svært høy, men flatearealet lite slik at du ikke får satt inn det du har behov for.

For en kalkulator for å regne hvor stort minilager du trenger, kan man bruke den innebygde kalkulatoren på Minilagerguiden.no.

Finnes det noe annet enn minilager?

I nyere tid har det skjedd innovative forandringer på minilager-markedet. Det tilbys ikke lenger bare tradisjonelle minilager, der man selv må frakte tingene til og fra minilageret. Det finnes bedrifter som henter tingene dine på døren, kjører de til et minilager, og kjører de tilbake på døren din når du ønsker det.

Den fremste aktøren på det norske markedet for en slik smart versjon av minilager er Kubert. De tilbyr svært lave priser, lavere enn det vil koste å bruke et minilager, ettersom man kun betaler for den plassen man bruker. Ingen faste månedspriser for gebyr eller avgifter, og heller ingen bindingstid. Du betaler akkurat for det du bruker, som er 10 kroner i uken per eske eller gjenstand du sender med de.

Bedrift og minilager

Næringslivet vil også ha behov for ekstra lagringsplass. Kanskje man vil løse opp plass til å lage flere kontorplasser, eller at man har arkiver med gamle regnskapsdokumenter man ønsker å fjerne. Uansett hva det er vil et minilager være et godt valg. Det er rimeligere enn å leie større kontor, og man har høyere fleksibilitet.