Hjemmekontor er fint, men mange savner kontorlokalene og det faglige fellesskapet

Da koronapandemien brøt ut i landet, ble arbeidshverdagen brått snudd på hodet. Hjemmekontor ble raskt arbeidsdagen til mange nordmenn, og i starten var det nok greit for de aller fleste.

Hårfin linje mellom jobb og privatliv

Nå har det gått ni måneder siden koronaviruset plasserte tusenvis av mennesker foran en PC i sitt eget hjem, og nå begynner mange å savne å jobbe fra et kontorlokale igjen.

Hva gjør det egentlig for arbeidsmiljøet når veien fra hjemmekontoret på kjøkkenet til sofaen i sin egen stue blir særdeles kort? Vel, en ting som har blitt forsket på er effektiviteten, og den har jo gått opp. Men hva skjer når to samboere sitter på hver sin kant av kjøkkenbordet rigget med hver sin PC, gjerne i en ikke alt for stor leilighet?

Jo, privatlivet blir gjerne en del av jobben. Derfor er det flere som nå ønsker seg tilbake til et kontor utenfor hjemmet. Her finnes det muligheter.

Hjemmekontor
Kjenner du deg igjen?

Du kan få tilbake kontorfølelsen

I Oslo kan du leie kontor som et godt alternativ til arbeidsplassen. Kontorlokaler i Oslo er et brennhett alternativ for deg som har hjemmekontor, men samtidig vil slippe alle lystene som kan oppstå i hjemmet.

I den forbindelse har kontorplasser.no skreddersydde kontorlokaler tilgjengelig. Dette er stedet for deg som trenger noen få plasser, enten i åpent landskap eller i cellekontorer. Dette er perfekt for alle som er på jakt etter fleksible løsninger for kontorlokaler hvor prisen og innholdet er kjent på forhånd. Ofte vil noen få plasser leid gjennom Kontorplasser.no være et kostnadseffektivt alternativ.

Hjemmekontor ser ut til å være fremtiden, selv etter korona, men det betyr ikke at du trenger å sitte hjemme.